Rode Duivel herleeft helemaal: "Het moet een nachtmerrie zijn om tegenover hem te staan"

Rode Duivel herleeft helemaal:
Vrijdag 16 december 2016 - 11:51   I  

In het begin van het seizoen leek het een flopseizoen te worden, maar nu staat hij er opeens helemaal. De Rode Duivel is op dit moment de grote man bij zijn club.

Divock Origi was voor Liverpool ook beslissend tegen Bournemouth met een goal en een assist. “Het is een opluchting dat het nu zo goedgaat”, reageert vader Mike Origi in Het Nieuwsblad. “Divock was altijd al klaar om te spelen. Nu krijgt hij ook de kans om dat te tonen. Bij een grote club is er veel concurrentie en als de ploeg goed draait, is het moeilijk om van de bank af te raken.”

In het begin van het seizoen zag het er nochtans benard uit. “Maar wij hebben op geen enkel moment gedacht aan een vertrek. We hebben een plan op lange termijn met Divock. Dat gooi je niet overboord als je eens een tijdje wat minder aan spelen toekomt. Divock is geduldig gebleven en dat werpt nu zijn vruchten af.”

Ploegmaat Adam Lallana is ook vol lof voor onze landgenoot. Hij wist als geen ander dat hij een moeilijke periode doormaakte toen hij niet speelde. “Ik ben er zeker van dat hij toen niet zo vaak werd gebruikt als hij zelf had gewild. Maar hij bleef hard werken in de achtergrond. Zonder te zeuren. En nu staat hij er. Divock is een speler die hard werkt zonder bal. Het moet een nachtmerrie zijn om als centrale verdediger tegenover hem te staan.”

TAGS  I  Divock Origi  I   Adam Lallana  I   Liverpool  I   Mike Origi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024