Sa Pinto haalt zwaar uit: "Ongelofelijk, dit kan toch niet?"

Sa Pinto haalt zwaar uit:
Donderdag 29 maart 2018 - 18:30   I   door Redactie

Vrijdagavond opent Standard Play-off 1 tegen Charleroi. Maar liefst 9 spelers hadden interlandverplichtingen en keerden bijgevolg erg laat terug. Daardoor kon Sa Pinto pas vandaag met zijn volledige kern trainen. Dat is maar één dag voor de belangrijke openingswedstrijd, want wedstrijden tussen Standard en Charleroi zijn altijd zwaar beladen.

"Het was een moeilijke en een rare week. We hebben niet veel tijd gehad, hé. Ik kan het eigenlijk niet begrijpen dat we spelen op vrijdag in een interlandweek. ’t Is ongelofelijk. Ik weet niet wie de kalender maakt, maar dit kan toch niet? Waarom spelen we niet zondag of maandag?", aldus Sa Pinto tegenover Het Laatste Nieuws.

"Ik heb te weinig tijd om de ploeg goed voor te bereiden. Nu ja, we proberen vandaag en morgen nog iets te doen op training. Ochoa en Cop? Ik moet nog met hen spreken, maar toen ik hen belde zeiden ze dat ze zich goed voelden. Maar… ze willen natuurlijk allemaal spelen. We moeten de situatie evalueren en zien hoe ze zich voelen na de laatste training."

Poll: Vind jij dat Standard hier benadeeld wordt?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024