Vanaken maakt zich ernstig zorgen om Anderlecht

Vanaken maakt zich ernstig zorgen om Anderlecht
Donderdag 29 maart 2018 - 21:40   I   door Redactie

Club Brugge heeft zes punten voorsprong bij de start van Play-off 1. Toch rekent Hans Vanaken zich nog niet zegezeker. De middenvelder maakt zich nog wat zorgen. Anderlecht is immers nog niet helemaal uitgeteld. Vanaken blijft op zijn hoede, mede door de reputatie van paars-wit.

"We hebben zes punten voorsprong en het klopt dat Anderlecht zeven punten goed moet maken op ons. Dat is veel, maar ik ben toch nog op mijn hoede voor hen. Je weet nooit dat hun machine begint te draaien. Bovendien zijn ze gewend aan druk", aldus Vanaken in La Dernière Heure.

In december won Club nog met 5-0 van Anderlecht. "Ja, maar dat telt nu niet meer mee. Die zondag waren we erg sterk en Anderlecht stortte in elkaar. We hebben ze toen echt gedomineerd. Geen enkele speler van hen is toen in staat geweest om de rug te rechten."

"Of we dat niveau ook in de play-offs kunnen bereiken? Waarom niet? We hebben nog dezelfde spelers als tijdens die 5-0-zege. We trainen goed, de sfeer is goed en de rust heeft ons goed gedaan. We zijn klaar", aldus Vanaken.

Poll: Deel jij de mening van Vanaken: dat Anderlecht nog gevaarlijk kan worden?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vanaken

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024