Belangrijke Club Brugge-speler moet vrezen: "Het wordt moeilijk voor hem"

Belangrijke Club Brugge-speler moet vrezen:
Donderdag 29 maart 2018 - 23:05   I  

Club Brugge begint komend weekend met een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger RSC Anderlecht aan play-off 1. Ivan Leko kan over een nagenoeg fitte kern beschikken, maar één belangrijke speler lijkt niet meteen in de plannen van de Kroatische trainer te passen: Jelle Vossen.

In het begin van het seizoen kwam de Limburgse aanvaller nog vaak aan spelen toe, maar gaandeweg verloor Vossen zijn plaats aan Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Abdoulay Diaby. Na een inactiviteit van enkele weken is Vossen terug, maar een basisplaats kan Leko hem niet garanderen.

“Het wordt moeilijk voor Vossen, denk ik", zegt Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad. "Eén bemerking: Leko heeft vier spitsen waarmee hij switchte. Aanvankelijk oké, maar daarna toch met minder succes. Ik begrijp waarom: een spits moet meer dan een ander vertrouwen krijgen."

Volgens Eddy Snelders heeft Club Brugge overigens zelf zijn lot in handen. “Club beslist gewoon zelf of het kampioen wordt. Als ze het niveau halen van voor de winterstop, voorzie ik geen enkel probleem. Heel veel respect voor Ivan Leko. Omwille van het voetbal van Club en omdat hij keuzes durfde te maken. Ik zie Refaelov niet meer terugkeren. Ik zou niet weten op welke positie.”

Poll: Moet Vossen vaker spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   Vanaken  I   Vossen  I   Mechele

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024