'Real zorgt voor bom op transfermarkt en wil topspeler van Barça'

'Real zorgt voor bom op transfermarkt en wil topspeler van Barça'
Donderdag 29 maart 2018 - 23:25   I  

Een speler die FC Barcelona inruilt voor Real Madrid, is eigenlijk ‘not done’. Het gebeurt lang niet zo vaak, maar nu hebben ze bij Real wel hun zinnen gezet op een speler van de grote rivaal. En niet zomaar een speler. ‘De Koninklijke’ hoopt niemand minder dan basisspeler Samuel Umtiti naar Santiago Bernabéu te halen.

Diario Gol weet dat het Real Madrid menens is. Voorzitter Florentino Perez wil de huidige selectie versterken, ook in het defensieve compartiment. Umtiti zat al meermaals met het bestuur van Barcelona rond de tafel om over een nieuwe overeenkomst te spreken, maar tot op heden tekende de 24-jarige Fransman nog niet bij.

Als Umtiti niet bijtekent voor het einde van dit seizoen, kan hij tijdens de volgende transferperiode worden opgepikt voor een gelimiteerde transfersom van 60 miljoen euro. Manchester United houdt de situatie van de Franse verdediger nauwlettend in de gaten, maar ook Real Madrid zou dus bereid zijn om 60 miljoen op te hoesten.

Het blijft nog even afwachten om te zien hoe de toekomst van Umtiti eruitziet. Bij Barça hopen ze hun belangrijke verdediger langer aan zich te binden, maar Umtiti lijkt nog even de kat uit de boom te willen kijken.

Poll: Zou Umtiti bij Real Madrid passen?

TAGS  I  Umtiti  I   Barcelona  I   Manchester United  I   Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024