'Preud'homme realiseert al meteen eerste (top)transfer bij Standard'

'Preud'homme realiseert al meteen eerste (top)transfer bij Standard'
Vrijdag 30 maart 2018 - 07:24   I  

Als alles volgens het plan van Standard verloopt, wordt Michel Preud'homme vanaf volgend seizoen manager naar Engels model op Sclessin. De Luikse oefenmeester staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van voorzitter Bruno Venanzi, die huidig trainer Ricardo Sa Pinto wil vervangen.

Preud'homme zou het plan van Standard genegen zijn en alvast aan Venanzi hebben aangegeven dat hij niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar Sclessin staat. Bij De Rouches willen ze alles in het werk stellen om Preud'homme binnen te halen. Venanzi wil een financiële inspanning leveren en MPH geven wat die wil.

Wat Preud'homme wil? Een steengoede assistent die heel wat veldwerk voor zich kan nemen gedurende de week zodat Preud'homme zelf zich op andere zaken kan focussen. De Luikenaar zou zich dan kunnen bezighouden met het analyseren van de tegenstander en het bepalen van de tactiek.

Ferrera

Als assistent zou Preud'homme daarom Emilio Ferrera willen meenemen. De twee werkten in het verleden al samen en Preud'homme heeft Ferrera erg hoog zitten. Volgens Het Nieuwsblad weerklinkt de naam van Ferrera steeds luider in de wandelgangen van Sclessin. Het staat nu al vast dat de Spaanse Belg de beloften van Anderlecht zal verlaten en Preud'homme straks zal volgen. En zo Preud'homme meteen zijn eerste (top)transfer als trainer van Standard afronden.

Poll: Is Emilio Ferrera een goede assistent?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024