Vandenbempt weet meer: Kiest Preud'homme onverwacht voor deze uitdaging?

Vandenbempt weet meer: Kiest Preud'homme onverwacht voor deze uitdaging?
Vrijdag 30 maart 2018 - 08:48   I  

Michel Preud'homme wordt dezer dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Standard. Volgens sommige bronnen zouden trainer en club zelfs al een voorakkoord hebben om vanaf de start van volgend seizoen met elkaar samen te werken. Of kiest Preud'homme alsnog voor een andere uitdaging?

Dat daags na de bekerfinale, die Standard overigens met het kleinste verschil won van KRC Genk, uitlekte dat Standard-voorzitter Bruno Venanzi niemand minder als Michel Preud'homme als nieuwe coach wil, is geen toeval. In Luik wilden ze zien hoe de Belgische Voetbalbond (KBVB) zou reageren op dat nieuws.

Bondsvoorzitter liet niet veel later uitschijnen dat er bij de Voetbalbond niemand is die met één woord rept over Preud'homme. Volgens radiocommentator Peter Vandenbempt strookt dat niet helemaal met de waarheid en is Preud'homme wel degelijk een optie bij de Rode Duivels. "U moet vooral niet geloven wat voorzitter Linard zaterdag in Le Soir vertelde: dat er bij de Voetbalbond niemand is die over Michel Preud'homme praat...", zegt Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

Veel hangt evenwel af van wat Roberto Martinez na het WK in Rusland van plan is. Het leek aanvankelijk de bedoeling van de Spanjaard om na het WK opnieuw een clubteam onder handen te nemen, maar mogelijk wil Martinez nu toch langer aan boord blijven bij de nationale ploeg. Afwachten dus... 

Poll: Zou jij Preud'homme graag als bondscoach van de Rode Duivels zien?

TAGS  I  Vandenbempt  I   Standard  I   Club Brugge  I   Preud'homme  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024