"Onwaarschijnlijke blunder van Vanhaezebrouck bij Anderlecht"

Vrijdag 30 maart 2018 - 11:22   I   door Redactie

RSC Anderlecht begint met zes punten achterstand aan Play-off 1. Dat zal gebeuren zonder Olivier Deschacht. RSCA zit behoorlijk dun in de verdedigers, maar Hein Vanhaezebrouck stuurde de verdediger naar de B-kern. Analisten Jan Ceulemans en Eddy Snelders halen zwaar uit naar de coach van paars-wit.

"Dat Hein dan Deschacht naar de B-kern verwijst, daar kan ik niet bij. Ze kunnen hem nog goed gebruiken", is Ceulemans erg streng in Het Nieuwsblad. Ook Snelders is dat: “Een onwaarschijnlijke blunder van Vanhaezebrouck.”

Ceulemans meent dat Lukasz Teodorczyk de sleutel in handen heeft bij Anderlecht. “Alles hangt af van Teodorczyk. Alleen hij zal bepalen of Anderlecht nog meedoet. Hij raakte zes maanden geen bal, maar scoort nu plots weer van alle kanten. Als dat blijft duren…”

"Ik twijfel daar toch aan", reageert Snelders. Marc Coucke mag er nog eens mee babbelen, dat had en heeft er niets mee te maken.” Ganvoula is voor Ceulemans alvast geen waardig alternatief. “Die mocht niet eens meedoen bij KV Mechelen, daar gaan we toch niet over discussiëren? Neen, ze hebben niemand anders dan Teo die een goal kan maken.”

Poll: Vind jij dit ook een grote blunder van Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024