Carcela: "Zij pakken de titel"

Carcela:
Vrijdag 30 maart 2018 - 11:52   I   door Redactie

Mehdi Carcela en Standard vatten de play-offs aan zonder druk. De Rouches hebben de bekerwinst op zak en het halen van Play-off 1 was daarnaast ook een doel. Carcela meent echter wel dat Standard niet meer in aanmerking komt voor de titel.

"Het zal Club Brugge worden, zeker? Standard? We hebben onze doelen bereikt: de beker gewonnen en Play-off 1 gehaald. Wij kunnen spelen zonder druk. We hebben toch niets te verliezen", stelt Carcela in Het Nieuwsblad.

Carcela kwam na zijn vervanging in de bekerfinale tegen RC Genk zwaar onder vuur te liggen. "Ik ben verkeerd begrepen. Het was geen provocatie. Wegens mijn ongeluk zeven jaar geleden tegen Genk, hoopte ik dat hun supporters ook zouden applaudisseren voor me. Daar wachtte ik op. In plaats daarvan werd ik uitgefloten.”

Toekomst

Carcela blijft volgend seizoen overigens bij Standard. "Ik dacht dat mijn aankoopoptie (Carcela wordt gehuurd van Granada, red.) in juni nog gelicht kan worden. We gaan aan tafel zitten met de voorzitter. Ik ben iemand die graag competities ontdekt en in Engeland en Italië heb ik nog niet gespeeld. Duitsland spreekt me niet echt aan. Maar volgend jaar zal ik hier nog spelen.”

Poll: Deel jij de mening van Carcela: Club kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Anderlecht  I   Carcela

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024