DONE DEAL: Club komt met belangrijk nieuws voor start van Play-off 1

DONE DEAL: Club komt met belangrijk nieuws voor start van Play-off 1
Vrijdag 30 maart 2018 - 12:03   I   door Redactie

Dion Cools heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd. De rechtsachter tekende bij tot 2021. Cools is aan zijn derde seizoen bezig bij blauw-zwart en ontpopte zich intussen tot een vaste waarde op de flank. Club is dan ook erg tevreden met zijn prestaties.

“Ik ben enorm blij dat ik twee extra seizoenen bij m’n favoriete Club kan blijven. Spelen voor Club was een jongensdroom. De stappen die ik de voorbije jaren kon zetten als speler maar ook als persoon heb ik te danken aan Club", aldus Cools op de website van blauw-zwart. "Het is mooi dat mijn ontwikkeling beloond wordt met een contractverlenging. Kers op de taart zou natuurlijk een nieuwe titel zijn, daar gaan we samen met heel het team voor!"

"Zeer tevreden"

Algemeen manager Vincent Mannaert: "We zijn zeer tevreden over de evolutie die Dion doorgemaakt heeft. Toen Dion overkwam van OH Leuven waren we overtuigd van zijn potentieel, maar het blijft altijd afwachten of een speler het hogere niveau effectief oppikt. Dion heeft zich in de ploeg geknokt en bewijst dit seizoen dat hij zijn plaats bij Club Brugge waard is. Dat toont hij ook bij de nationale beloften.”

Poll: Ben jij verrast door de evolutie van Cools?

TAGS  I  Club Brugge  I   Cools

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024