De Boeck: "Met deze ambitie beginnen we aan Play-off 2"

De Boeck:
Vrijdag 30 maart 2018 - 12:40   I   door Redactie

KV Kortrijk greep op een haar na naast Play-off 1. Dat kwam hard aan, maar intussen is de ontgoocheling doorgespoeld. Kortrijk begint met frisse moed aan Play-off 2 en ook - in tegenstelling tot veel andere clubs - met de nodige ambities. Kortrijk wil een Europees ticket.

"Play-off 2 zie ik wel zitten, ik denk dat we er klaar voor zijn. We hebben goed getraind de voorbije weken. We hebben eerst de riem er wat afgelegd om de ontgoocheling van de gemiste Play-off1 door te spoelen. Zo konden we daarna de focus leggen op wat we moeten doen. Ik denk dat er voldoende drive en verantwoordelijkheidszin in de groep zit om er een leuke nacompetitie van te maken", aldus trainer Glen De Boeck op de website van de club.

“Er zitten een paar leuke affiches tussen en wat leuk is dat we niet naar Eupen of Sint-Truiden moeten. Die lange busritten blijven ons gespaard. We ontmoeten tegenstanders die in ons vaarwater zitten en die ook nog iets van hun seizoen willen maken. Ik denk aan Zulte-Waregem en Waasland-Beveren die hun seizoen in stijl willen afsluiten. Leuven heeft een ontgoochelend seizoen achter de rug en hadden op meer gehoopt.”

Europees

“In Play-off 2 ga ik met mijn sterkste ploeg spelen, ik reken zelfs op het behalen van een Europees ticket!", klinkt het razend ambitieus bij De Boeck. "De spelers die geen zin hebben om mee te doen om te strijden voor zo’n ticket hebben geen plaats in de groep.”

Poll: Wint Kortrijk Play-off 2?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024