Speler Standard dropt bom: "Preud'homme is een fantastische coach"

Speler Standard dropt bom:
Vrijdag 30 maart 2018 - 20:50   I  

Michel Preud'homme werd de voorbije nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Standard. Voorzitter Bruno Venanzi zou huidig trainer Ricardo Sa Pinto maar wat graag willen inruilen voor Preud'homme, die ook in het verleden al erg succesvol was op Sclessin.

Als we Sébastien Pocognoli, publiekslievling en tegelijkertijd bankzitter bij Standard, mogen geloven, werd er in de spelersgroep nog niet over de mogelijke komst van Preud'homme gesproken. “Eerlijk? Daar hebben we het in de kleedkamer nog niet over gehad”, zegt Pocognoli in een gesprek met La Dernière Heure. “Wij focussen ons op play-off 1. Wat er volgend seizoen zal gebeuren, weten we niet.”

“Als ik door de geruchten heen kijk, dan kan ik niet anders dan stellen dat Michel Preud’homme een fantastische coach is", gaat Pocognoli verder. "Overal waar hij werkte, heeft hij geweldige resultaten neergezet. Hij bezorgde Standard een eerste titel in 25 jaar. Het is een goede trainer voor eender welke ploeg.”

Al is de ervaren verdediger ook tevreden over de huidige trainer. “Sa Pinto heeft dit seizoen vaak onder druk gestaan en velen dachten dat hij zou ontslagen worden. Maar uiteindelijk is hij er wel in geslaagd om de doelstellingen van de club te realiseren. We hebben zelfs de beker gewonnen. Iets wat niemand verwachtte.”

Poll: Zou Preud'homme een goede coach zijn voor Standard?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Pocognoli  I   Preud'homme  I   Club Brugge

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022