Tekent KVK-uitblinker Van der Bruggen binnenkort bij Belgische topclub?

Tekent KVK-uitblinker Van der Bruggen binnenkort bij Belgische topclub?
Vrijdag 30 maart 2018 - 21:24   I  

Sinds Glen De Boeck bij KV Kortrijk aan de slag, speelt de West-Vlaamse club prima voetbal. Eventjes waren 'De Kerels' in de running voor een plaats in play-off 1, maar uiteindelijk werd het play-off 2. Dat enkele spelers van KVK zich in de kijker hebben gespeeld, is wel duidelijk.

Zo is ook Hannes Van der Bruggen een absolute smaakmaker bij het huidige Kortrijk. De ex-speler van AA Gent mist nauwelijks een wedstrijd en De Boeck heeft de middenvelder hoog zitten. Het is evenwel niet uitgesloten dat Van der Bruggen komende zomer opnieuw een stap hogerop zet.

“Voor mij is Kortrijk een opstap. Ik ga alleen weg als er een bod komt dat voor beide partijen goed is", zegt de Belg in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Dat is de afspraak die we gemaakt hebben toen ik hier tekende. Ik vraag aan mijn manager om me niet op de hoogte te brengen van interesse, zodat ik me op het voetbal kan focussen.”

Het spreekt voor zich dat enkele Belgische topclubs de situatie van Van der Bruggen in de gaten houden. De 24-jarige middenvelder beschikt over een interessant profiel dat clubs uit de G5 wel kunnen gebruiken. Zouden ze bij Gent al spijt hebben dat ze Van der Bruggen lieten gaan? 

Poll: Kan Van der Bruggen mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Van der Bruggen  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024