Vanhaezebrouck heeft slecht nieuws over Lazar Markovic

Vanhaezebrouck heeft slecht nieuws over Lazar Markovic
Vrijdag 30 maart 2018 - 21:43   I  

De play-offs zijn op gang getrapt, en zondag begint ook RSC Anderlecht eraan. Hein Vanhaezebrouck hoopt tijdens de laatste tien speeldagen van het seizoen nog een gooi naar de titel te doen, maar het lijkt er steeds meer op dat Lazar Markovic zijn steentje niet echt zal kunnen bijdragen.

Anderlecht haalde Markovic op het einde van de vorige transferperiode weg bij Liverpool, dat de Servische flankaanvaller tot het einde van het seizoen ter beschikking stelt van paars-wit. Veel plezier beleefden ze in het Constant Vanden Stockstadion evenwel nog niet aan de huurling.

Tot dusver zat Markovic enkel tijdens de competitiewedstrijden tegen Royal Antwerp FC, Zulte Waregem en Moeskroen in de wedstrijdselectie van Vanhaezebrouck. En enkel tegen Moeskroen mocht Markovic 19 minuten invallen. Bij paars-wit hoopten ze Markovic klaar te stomen tegen de start van de play-offs, maar dat bleek tevergeefs.

Niet klaar

"Markovic heeft zijn kwaliteiten, maar het is nog te vroeg om hem te laten starten”, tekende Anderlecht-Online op uit de mond van Vanhaezebrouck. “Misschien kan hij invallen en zo gevaar creëren met zijn kwaliteiten. We zullen zien wat de play-offs brengen voor hem, maar we moeten hem niet meteen aan de aftrap verwachten.”

“Daar is hij nog niet toe in staat. Hij is nog niet klaar om het grootste deel van een wedstrijd te spelen. We moeten hem beetje bij beetje brengen. Als alles goed gaat, kan hij steeds meer minuten krijgen naarmate de play-offs vorderen”, besloot Vanhaezebrouck.

Poll: Zal Markovic nog belangrijk zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Markovic  I   Anderlecht  I   Liverpool  I   Moeskroen  I   Vanhaezebrouck

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024