Zidane komt met opvallende boodschap over toekomst Isco bij Real

Zidane komt met opvallende boodschap over toekomst Isco bij Real
Vrijdag 30 maart 2018 - 23:00   I  

Het lijkt er steeds meer op dat Isco volgend seizoen in het shirt van Manchester City zal spelen. De interesse van de Engelse topclub in de Spaanse middenvelder wordt steeds concreter. Volgens The Daily Mail is manager Pep Guardiola bereid om 83 miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder.

Dat bericht heeft ook Zinedine Zidane bereikt en die begint in de Spaanse media met een charmeoffensief. Hij wil Isco graag houden bij Real Madrid, maar eenvoudig lijkt dat niet te worden. De Spanjaard krijgt niet de nodige speelminuten bij Real, maar speelde net wel de pannen van het dak bij Spanje.

Real-fans vragen zich dan ook luidop af wat er aan de hand is met de Spaanse spelmaker van Real Madrid. Bij Spanje speelde hij iedereen op een hoopje, maar blijkbaar is hij niet goed genoeg voor Real Madrid. Dat probeert Zidane nu te ontkrachten.

Vertrouwen in Isco

Ik ben niet onrechtvaardig. En dat heeft hij ook nooit gezegd, want hij is tevreden. Hij heeft wel niet dezelfde hoofdrol hier. Ik heb hem altijd het gevoel gegeven dat hij belangrijk is. Ik moet uiteindelijk beslissen, maar het is wel heel belangrijk. Er zijn er misschien wel die zijn woorden verkeerd interpreteren, maar ik hoor daar niet bij", aldus Zidane.

Geen fan van Zidane

Na de wedstrijd met Spanje leek het even alsof Isco niet meer tevreden was bij Real en ook geen fan was van Zidane

"Van de bondscoach krijg ik vertrouwen, in Madrid is dat misschien nog niet het geval. Daarom is de nationale ploeg zo belangrijk voor mij. Ik moet mijn kansen grijpen, want bij mijn club sta ik niet in de basis en mis ik regelmaat. Ik wil in de basis staan bij Spanje én bij mijn club. Dat kan alleen maar als ik hard blijf werken. Real heeft veel grote spelers. Misschien ben ik wel het probleem", aldus Isco volgens Sporza.

Poll: Moet Isco Real Madrid verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I   Zidane  I   Isco

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024