'Mazzu heeft meteen opvallende boodschap voor Anderlecht'

'Mazzu heeft meteen opvallende boodschap voor Anderlecht'
Vrijdag 30 maart 2018 - 23:30   I  

Charleroi is er niet in geslaagd om punten af te snoepen van Standard vanavond. Nochtans leek het lange tijd op weg om een puntje uit de hel van Sclessin te sleuren. Edmilson dacht daar met een heerlijke knal dan weer anders over. Toch reageerde Mazzu positief na de wedstrijd.

Mazzu was na de verloren oefenwedstrijd tegen Eupen nog erg scherp voor zijn ploeg. "We kwamen snel op achterstand, maar dan hebben de jongens het goed gedaan en zijn ze snel terug in de wedstrijd geraakt. De tweede helft daarentegen was gewoon schandalig. De spelers hadden geen concentratie, geen zin en geen motivatie. Volgende keer speel ik gewoon met de jongens die wel zin hebben", aldus Mazzu in La DH.

"Een ontgoocheling"

Ook vanavond was Mazzu ontgoocheld, maar niet in zijn eigen spelers. Enkel het resultaat zat tegen vanavond, maar de mentaliteit van zijn spelers zat wel goed. Hij denkt dan ook dat hij volgende week tegen Anderlecht wel een resultaat kan boeken.

"Ik ben ontgoocheld, zeker omdat de spelers sterk georganiseerd stonden en spirit toonden. We hebben een moeilijke periode achter de rug en mogen nu fier zijn op het geleverde spel. Het was een heel gesloten wedstrijden. Mijn vijfmansdefensie? We zullen zien of we dit systeem vasthouden. Ik vond het goed om iets nieuws te proberen en we zullen het nu analyseren. We moeten nu voortbouwen op deze basis. Hopelijk kunnen we dezelfde mentaliteit tonen tegen Anderlecht. Dan moeten we het blok hoger zetten, meer ballen veroveren en meer kansen afdwingen", aldus Mazzu volgens Sporza.

Poll: Kan Charleroi Anderlecht schade berokkenen?

TAGS  I  Charleroi  I   Standard  I   Mazzu  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024