'Sa Pinto reageert verrassend op komst van Preud'homme'

'Sa Pinto reageert verrassend op komst van Preud'homme'
Vrijdag 30 maart 2018 - 23:43   I  

Vanavond mochten Standard en Charleroi play-off 1 op gang trappen. Meteen een topper van jewelste, want de twee Waalse ploegen stonden meteen recht tegenover elkaar. Een wedstrijd tussen Standard en Charleroi levert normaal gezien altijd vuurwerk op, maar vanavond niet. Enkel Edmilson kon voor een knal zorgen en die werd ook beslissend.

Ook Sa Pinto zag die heerlijke knal van Edmilson. Daarmee kon de Braziliaan meteen de wedstrijd beslissen, maar de Portugese coach van Standard had wel een leuke repliek in huis na het doelpunt van Edmilson. De sfeer zit duidelijk goed op Sclessin.

"Klasseflits? We hebben er elke dag op getraind", vertelt Sa Pinto volgens Sporza over het doelpunt van Edmilson. "Nee, mopje. Hij werkt het knap af."

Preud'homme op komst

Sa Pinto doet het eigenlijk niet slecht bij Standard. Hij won nog maar net de beker en ook play-off 1 begon hij goed. Toch lijkt het er hoe langer hoe meer op dat hij volgend seizoen plaats zal moeten ruimen voor Michel Preud'homme. Vanavond reageerde hij ook eens zelf eens op die geruchten. "Ik heb nog een contract voor een jaar, dus ik blijf hier ook", is de coach duidelijk.

Poll: Is Preud'homme een betere coach dan Sa Pinto?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto  I   Charleroi

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022