Verhaeghe dropt hint: “Wie weet komt hij terug naar Club Brugge”

Verhaeghe dropt hint: “Wie weet komt hij terug naar Club Brugge”
Zaterdag 31 maart 2018 - 09:04   I  

Bij Club Brugge loopt dit seizoen alles op wieltjes. Er was dan wel de vroege Europese exit aan het begin van het seizoen, die werd ruimschoots goed gemaakt door de goede prestaties in de Jupiler Pro League. Verdient trainer Ivan Leko nu al een nieuw contract?

“Hij ligt voor twee jaar onder contract, dus er is geen urgentie”, vertelt voorzitter Bart Verhaeghe in een gesprek met Het Nieuwsblad. “We hebben duidelijke afspraken gemaakt met Ivan en hij weet dat we ons daaraan zullen houden.”

Bij blauw-zwart zullen ze, ondanks de uitstekende resultaten onder Leko, niet afwijken van hun vooropgestelde plan.  “Net als met spelers maken we voor onze trainers een carrièreplanning”, benadrukt Verhaeghe. “Sven Vermant is een mooi voorbeeld daarvan. Hij startte bij de U10 en zit nu in Beveren. Daar doet hij waardevolle ervaring op en wie weet komt hij later terug naar Club”, sluit de voorzitter niets uit.

Hoewel velen verrast waren dat Leko afgelopen zomer de opvolger van Michel Preud’homme werd, wisten ze bij Club Brugge heel goed waar ze mee bezig waren. “Ivan Leko is ook iemand die we al lang volgden”, zegt Verhaeghe. “We vonden dat hij tactisch sterk was en positief voetbal bracht dat aansluit bij het DNA van Club Brugge.”

Poll: Zie jij Vermant op termijn hoofdtrainer van Club Brugge worden?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   Vermant  I   Verhaeghe  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024