Verhaeghe: "Onterecht, dat zeggen zelfs de spelers van Anderlecht"

Verhaeghe:
Zaterdag 31 maart 2018 - 14:20   I   door Redactie

Club Brugge gaf de titel al twee keer weg in de play-offs. Dat mag niet nog een keer gebeuren. Blauw-zwart begint met een voorsprong van zes punten aan Play-off 1. Dat zou moeten volstaan als Club geen grote inzinking krijgt. Verhaeghe heeft overigens ook een uitleg voor de vorige keren dat het fout ging.

“De eerste hebben we laten liggen door de onterechte offside van Bacca op Anderlecht (in 2012, nvdr.). Als het 0-2 was geworden, was de titel binnen geweest. Dat zeg ik niet, dat zeggen de spelers van Anderlecht. De tweede kwam deels door onervarenheid en deels door onze speelstijl", zegt Verhaeghe in Het Nieuwsblad.

"No Sweat No Glory betekent dat we er altijd voor moeten gaan. Dat is wat de supporters willen zien, dat is voor mij belangrijk en dat betekent dat je altijd voor een vol huis voetbalt. Maar dat betekent ook dat je al eens kwetsbaar bent. Ondertussen zijn we rijper geworden en kunnen we ook wedstrijden winnen als we niet op ons best zijn. De 0-1 in Sint-Truiden was daar een goed voorbeeld van.”

Poll: Vind jij Verhaeghe een goeie voorzitter?

TAGS  I  Club Brugge  I   Verhaeghe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024