Verontrustende berichten over Radja Nainggolan: "Niet goed"

Verontrustende berichten over Radja Nainggolan:
Zaterdag 31 maart 2018 - 16:24   I   door Redactie

Radja Nainggolan is geblesseerd uitgevallen in de wedstrijd van AS Roma tegen Bologna. De middenvelder viel al na 15 minuten uit. Hij greep meteen naar zijn hamstrings. Nainggolan vroeg zelf om zijn wissel. Hij werd niet aangetikt.

Over de precieze ernst van de blessure is nog niets duidelijk. Nainggolan is één van de Rode Duivels die in balangs ligt voor een selectie voor het WK. Zeker is hij daar allerminst van. Bondscoach Roberto Martinez heeft geen al te hoge pet van hem op en twijfelt of hij hem zal meenemen.

“Het ziet er niet bemoedigend uit, de manier waarop hij van het veld kwam. Het lijkt niet al te best, ook al is hij de Ninja en kan hij ons verbazen”, citeert Het Laatste Nieuws trainer Eusebio di Francesco.

“Hij heeft drie keer geprobeerd op het terrein te blijven. Maar als het te veel pijn doet om verder te spelen, dan is het een aanwijzing dat er iets serieuzer aan de hand is.” Roma blijft na het gelijkspel op de derde plaats in de Serie A, met vijftien punten achterstand op leider Juventus en dertien op het nummer twee Napoli.

Poll: Ben jij fan van Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I   AS Roma

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024