Bayern maakt Dortmund belachelijk en staat op één punt van nieuwe titel

Bayern maakt Dortmund belachelijk en staat op één punt van nieuwe titel
Zaterdag 31 maart 2018 - 20:18   I  

Als ze bij Borussia Dortmund hoopten om een tik uit te delen aan leider Bayern München, dan zijn ze zaterdag bedrogen uitgekomen. In de Allianz Arena kregen Michy Batshuayi vijf doelpunten om de oren, en de score had gerust een stuk hoger kunnen uitvallen.

Na amper 23 minuten spelen stond het al 3-0 in het voordeel van Bayern München. Akkoord: het openingsdoelpunt, waarbij Lewandowski duidelijk buitenspel stond, had niet tot stand mogen komen. De videoref greep evenwel niet in en zo stonden Batshuayi en co al na amper vijf minuten een doelpunt in het krijt.

Waar daarna volgde was Dortmund-onwaardig. Geel-zwart werd van het kastje naar de muur gespeeld en slikte doelpunt na doelpunt. James Rodriguez maakte er 2-0 van, Müller nam de derde goal voor zijn rekening. Nog voor de pauze zorgden Lewandowski en Ribéry zelfs voor een 5-0-tussenstand. Het deed pijn aan de ogen voor de Dortmund-fans.

Na de pauze hoefde het duidelijk niet meer voor Bayern, dat volgende week in de Champions League tegen Sevilla speelt. Een match die véél belangrijker is uiteraard. Toch vervolledigde Lewandowski in de absolute slotfase nog zijn hattrick, en zo werd het dus 6-0. Volgend weekend kan Bayern overigens kampioen worden. Het heeft dan genoeg aan één punt tegen Augsburg.

Poll: Pakt Bayern München volgende week de titel?

TAGS  I  Bayern München  I   Borussia Dortmund

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022