Bale en Benzema doen het voor Real, Ronaldo niet in selectie

Bale en Benzema doen het voor Real, Ronaldo niet in selectie
Zaterdag 31 maart 2018 - 20:20   I  

Real Madrid kende zaterdag weinig tot geen problemen met Las Palmas. Op Gran Canaria gunde Zinédine Zidane enkele van zijn topspelers rust met het oog op de Champions League-kraker tegen Juventus, maar dat pakte prima uit.

Het lijstje met afwezigen was zaterdagavond bijna even lang als de lijst met bankzitters. Dani Carvajal was geel geschorst, Isco en Sergio Ramos sukkelden met een lichte blessure en Toni Kroos, Marcelo én absolute vedette Cristiano Ronaldo kregen rust met het oog op de Champions League.

Het was aanvankelijk even zoeken voor De Koninklijke, maar na iets meer dan twintig minuten spelen schoot Gareth Bale zijn ploeg op voorsprong. Ook in oog met de thuisdoelman faalde de Welshman niet. Iets later verdubbelde Benzema de voorsprong met een rake penalty.

Na de pauze kwam Real Madrid nooit meer in de problemen. Kort na de pauze legde Bale met zijn tweede van de avond de wedstrijd in een beslissende plooi. Bij afwezigheid van sterspeler Ronaldo mocht hij de tweede strafschop voor zijn rekening nemen.

Poll: Kan Real Madrid de Champions League opnieuw winnen?

TAGS  I  Real Madrid  I   Benzema  I   Bale  I   Ronaldo

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024