De Coninck ziet nieuwe titelkandidaat

De Coninck ziet nieuwe titelkandidaat
Woensdag 26 oktober 2016 - 17:31   I   door Redactie

De titelstrijd lijkt er dit seizoen één te worden tussen Zulte Waregem, Club Brugge, RSC Anderlecht en AA Gent. Toch ziet Wim De Coninck, analist, nog een andere titelkandidaat.

Het gaat om Standard. Volgens hem hebben ze één factor die bepalend kan zijn. Die factor luistert naar de naam Sa. "Sa heeft niet veel nodig om te scoren. Eén keer Portugees international. Heeft er al een heel parcours van omzwervingen door Europa op zitten met die constante: hij scoort overal. Werd in het begin met mondjesmaat gebracht, maar krijgt nu volop zijn kans", begint hij zijn verhaal aan Sport/Voetbalmagazine.

"Standard leek even niet in aanmerking te komen voor prijzen omdat Santini niet was vervangen.Belfodil viel vaak terug en Raman is geen diepe spits. Sa kan die leemte opvullen en met Standard moet nu wél rekening worden gehouden. Wel deze opmerking: bij vier van de vijf goals zag Köteles er niet goed uit. Het was niet de Hongaar van tegen Club Brugge, noch de Hongaar van het sterke Genk. Waasland-Beveren dacht de oplossing voor het keepersprobleem te hebben gevonden, maar het gaat na een goed begin achteruit op dat vlak."

TAGS  I  Club Brugge  I   Gent  I   Anderlecht  I   Standard  I   Zulte Waregem  I   Orlando Sa  I   Jupiler Pro League

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024