Neemt Club Brugge deze beslissing over Vermeer?

Neemt Club Brugge deze beslissing over Vermeer?
Zondag 01 april 2018 - 13:03   I  

Club Brugge huurt Kenneth Vermeer tot het einde van het seizoen van Feyenoord, maar het is vooralsnog niet duidelijk waar de Nederlandse doelman volgend seizoen zal spelen. Het is zelfs niet uitgesloten dat Vermeer volgend seizoen opnieuw bij Feyenoord aan de slag gaat.

De regerende kampioen draait geen al te best seizoen en doelman Brad Jones staat vaak op wankele benen. De Australiër maakte allesbehalve een geweldige indruk en het is niet zeker dat hij ook volgend seizoen nummer één zal zijn in De Kuip.

Joop Hiele, die vroeger doelman was bij Feyenoord, vraagt zich openlijk af of Jones ook volgend seizoen het vertrouwen moet krijgen. "Je moet sowieso altijd reflecteren en analyseren. Zorgen dat je, ook op je 36ste, er het maximale uithaalt. Als Jones in zijn laatste jaar het niveau van vorig seizoen haalt, is er weinig aan de hand", klinkt het bij de NOS.

Al denkt Hiele ook meteen aan de verhuurde Vermeer. "De vraag is: wat wil Feyenoord? Zijn ze aan het rondkijken voor een nieuwe doelman, zoals je in het geruchtencircuit hoort? Komt Kenneth Vermeer wellicht terug, als Club Brugge de optie tot koop niet licht? Dan laait de strijd opnieuw op. Gaat Vermeer weg? Dan lijkt het mij logisch dat Jones aan zijn contract wordt gehouden. Of Feyenoord moet iets anders in gedachten hebben."

Poll: Moet Club Brugge proberen om Vermeer definitief aan zich te binden?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge  I   Feyenoord

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023