Boskamp weet wat Preud’homme moet doen: “Het beste voor iedereen”

Boskamp weet wat Preud’homme moet doen: “Het beste voor iedereen”
Zondag 01 april 2018 - 14:46   I  

Michel Preud’homme geniet momenteel nog van een deugddoend sabbatjaar, maar zijn naam werd de voorbije weken en maanden meer dan ooit in verband gebracht met tal van clubs en landen die op zoek zijn naar een trainer. Waar staat Preud’homme volgend seizoen aan het roer?

De Luikse oefenmeester leek lange tijd dé gedroomde opvolger voor bondscoach Roberto Martinez. Nu de Spanjaard evenwel niet op voorhand ‘neen’ zegt tegen een verlengd verblijf bij de Rode Duivels, is het lang niet zeker dat Preud’homme straks voor de Belgische Voetbalbond (KBVB) gaat werken.

Een dag na de gewonnen bekerfinale stapte Standard plots in het verhaal. Voorzitter Bruno Venanzi zou Preud’homme maar wat graag naar Sclessin willen halen en de trainer zou gecharmeerd zijn door het voorstel. Standard of toch de Rode Duivels? De bal lijkt in het kamp van Preud’homme te liggen.

Voor analist Johan Boskamp maakt het niet voor welke uitdaging Preud’homme straks kiest, maar de Nederlander vraagt wel duidelijkheid van de Belgische Voetbalbond. “Dat gedonder rond Preud'homme en de nationale ploeg en Standard… Eén ding: er moet nog voor het WK duidelijkheid komen. Dat is het beste voor iedereen”, aldus Boskamp.

Poll: Moet Preud'homme bondscoach van de Rode Duivels worden?

TAGS  I  Boskamp  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   Standard  I   Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024