Sterk Tottenham legt Chelsea (zonder Courtois) over de knie

Zondag 01 april 2018 - 18:46   I

Tottenham mocht vandaag op bezoek bij Chelsea. Hazard begon aan de wedstrijd, maar Courtois raakte niet fit voor de belangrijke wedstrijd tegen de Spurs. De Argentijnse doelman Caballero werd zijn vervanger, maar die kreeg er maar liefst drie om de oren. Chelsea verloor met 1-3 en lijkt een kruis te mogen maken over de top 4.

Chelsea kwam nochtans op voorsprong. Loris ging onder de bal door en Alvaro Morata kon de bal in een leeg doel binnenkoppen. Indruk kon Chelsea niet maken, maar het stond toch op voorsrpong. Het moest ook winnen, want als het verloor zag het de Spurs een kloof slaan van maar liefst 8 punten.

En dat gebeurde ook. Eriksen pakte vlak voor rust uit met een heerlijke knal. Een serieuze opdoffer voor de thuisploeg, dat na de rust de wedstrijd helemaal uit handen gaf. Dele Alli kon net na het uur de 1-2 maken en kort nadien gaf diezelfde Alli Chelsea de genadeslag.

Het goede nieuws stopte niet voor Tottenham, want ook Harry Kane mocht wat minuten komen verzamelen. De Engelse spits lijkt zo in een recordtempo hersteld te zijn van zijn blessure. Een gigantische opsteker voor Tottenham én voor de Engelse nationale ploeg.

Poll: Is Conte ook volgend seizoen nog trainer van Chelsea?