Gaat deze Belgische topclub plots met Limbombe aan de haal?

Gaat deze Belgische topclub plots met Limbombe aan de haal?
Maandag 02 april 2018 - 12:52   I  

Het staat in de sterren geschreven dat Stallone Limbombe aan het einde van dit seizoen andere oorden opzoekt. De 27-jarige vleugelaanvaller is straks einde contract bij Royal Antwerp FC en heeft zijn zinnen op een nieuw avontuur in een nieuwe omgeving gezet. AA Gent leek in polepositie te liggen om Limbombe aan te trekken, maar grijpt mogelijk toch nog naast de felbegeerde speler.

Vorige week lekte uit dat AA Gent reeds een akkoord zou hebben met Limbombe, maar dat wilden beide partijen niet bevestigen. In de Ghelamco Arena zijn ze helemaal weg van de oudere broer van Club Brugge-speler Anthony Limbombe. Het feit dat Stallone gratis kan opgepikt worden én een in België opgeleide speler is, speelt uiteraard in het voordeel van de speler.

Bovendien ziet Gent in Limbombe de ideale opvolger van Moses Simon, die komende zomer graag andere oorden wil opzoeken en droomt van een overgang naar de Premier League. Simon hoopt zijn WK-deelname met Nigeria om te zetten in een fraaie transfer.

Concurrentie van Genk

En daarom hoopt Gent zo snel mogelijk zekerheid te hebben over de komst van Limbombe. Volgens sommige bronnen had de deal vorige week al in kannen en kruiken moeten zijn, maar alles lijkt wat langer dan gedacht aan te slepen. En dus is het niet uitgesloten dat KRC Genk, dat ook nog steeds op de handtekening van Limbombe aast, alsnog met de vleugelaanvaller aan de haal gaat.

Poll: Kan Limbombe mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024