Pogba spreekt zich uit over ruzie met Mourinho en vertrek bij Man United

Pogba spreekt zich uit over ruzie met Mourinho en vertrek bij Man United
Maandag 02 april 2018 - 13:09   I  

Manchester United legde in de zomer van 2016 zomaar eventjes 105 miljoen euro op tafel voor Paul Pogba, maar bijna twee seizoenen later heeft de Fransman zijn huidige werkgever nog niet kunnen terugbetalen in de vorm van ijzersterke prestaties. Pogba is té wisselvallig en leek de voorbije weken zelfs op ramkoers te liggen met trainer José Mourinho.

Het was opmerkelijk hoe Mourinho Pogba meer dan eens op de bank liet en de voorkeur gaf aan jonkie Scott McTominay. Pogba kon er volgens diverse Engelse media niet mee lachen en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zou achter de schermen zelfs al op zoek zijn naar een nieuwe club. En zo zou er na amper twee seizoenen alweer een breuk volgen tussen Pogba en Manchester United.

Al lijkt het toch niet zo'n vaart te lopen. Na afloop van de overwinning tegen Swansea City (2-0) sprak Pogba zich uit over zijn relatie met Mourinho en zijn toekomst. “Het klopt dat ik in mijn carrière nog nooit op de bank heb moeten zitten, maar het kan me alleen maar sterker maken. Soms moet je door zulke periodes gaan om sterker te worden. Ik heb geen probleem met Mourinho. Ik stel de ploeg niet op. Als je wil weten waarom ik minder speel, moet je dat aan de trainer vragen. Ik respecteer de keuzes van Mourinho.”

Neymar

Pogba liet zich onlangs ontvallen dat hij ooit graag zou samenspelen met Neymar en voedde op die manier de geruchten omtrent een transfer naar Paris Saint-Germain. “Ik heb gezegd dat ik ervan droom om samen te spelen met Neymar, Messi of Cristiano Ronaldo. Maar dat wil toch niet zeggen dat ik naar een andere club wil?”

Poll: Moet Pogba bij Manchester United blijven?

TAGS  I  Pogba  I   Mourinho  I   Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024