Speelt Ibrahim Afellay volgend seizoen bij deze Belgische topclub?

Speelt Ibrahim Afellay volgend seizoen bij deze Belgische topclub?
Maandag 02 april 2018 - 15:04   I  

De carrière van Ibrahim Afellay zit op een dood spoor. De inmiddels 32-jarige middenvelder is tot het einde van het seizoen niet meer welkom bij Stoke City en mag komende zomer andere oorden opzoeken. Afellay is straks een transfervrije speler en wie weet belandt hij wel in... België.

Zo is het immers niet uitgesloten dat enkele Belgische topclubs straks hun oor te luister leggen bij Afellay en diens entourage. Aan kwaliteiten ontbreekt het de Nederlander met Marokkaanse roots niet. Het is enkel en alleen de vraag of de 32-jarige spelmaker nog veel zin heeft om nog iets van zijn carrière te maken.

Bij Stoke werd Afellay immers aan de kant geschoven omdat het hem aan inzet ontbreekt. De Nederlander hoeft zich niet meer op de club te melden en mag in het tussenseizoen dan ook vertrekken. Afellay paste al een tijdje niet meer in de plannen van Stoke-trainer Paul Lambert. De speler kwam voor het laatst op 30 december 2017 in actie voor zijn huidige broodheer.

De voorbije dagen werd Afellay al aan Feyenoord gelinkt, maar het is niet duidelijk hoe de ex-speler van PSV en FC Barcelona zijn toekomst ziet. Het spreekt voor zich dat hij op zijn 32ste wel de juiste keuze moet maken als hij nog enkele mooie jaren tegemoet wil gaan. Een Belgische topclub zou kans kunnen maken om Afellay te strikken. De looneisen van de Nederlander zouden evenwel aan de hoge kant kunnen liggen, maar misschien is dat geen probleem voor clubs als Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en Standard.

Poll: Zou Afellay een meerwaarde zijn voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Afellay  I   Stoke City  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Standard  I   RC Genk  I   Antwerp  I   PSV

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024