Mbappé over Neymar: “Gewoon overbodig”

Mbappé over Neymar: “Gewoon overbodig”
Maandag 02 april 2018 - 15:24   I  

Neymar werd de voorbije weken en maanden meermaals in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar tot nader order staat de Braziliaan nog steeds onder contract bij Paris Saint-Germain. En volgens Kylian Mbappé zal daar niet meteen verandering in komen.

“Het is een overbodige vraag”, oordeelt Mbappé in een gesprek met Téléfoot. “Die geruchten omtrent een vertrek van Neymar waren enkel en alleen om ons te destabiliseren. Door de vele geruchten was het volgens sommigen al zeker dat Neymar PSG zou verlaten. De media bleef de geruchten maar herhalen, maar het is niets meer dan gebakken lucht.”

Het Franse wonderking van PSG heeft alleszins een uitstekende relatie met Neymar. “Hij stuurt me regelmatig berichtjes om me succes te wensen voor een wedstrijd. Ik stuurde hem al dat ik hoop dat hij gauw weer fit is en het WK haalt. Al mag hij de wereldbeker natuurlijk niet winnen.” (lacht)

Mbappé speelt, net als Neymar, sinds vorige zomer bij PSG. De Parijse topclub huurt de jonge aanvaller tot het einde van het seizoen van AS Monaco, maar beschikt wel over een (verplichte) aankoopoptie van 180 miljoen euro.

Poll: Zal Neymar bij PSG blijven?

TAGS  I  Mbappé  I   Neymar  I   PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024