Antwerp en KV Oostende verzorgen het spektakel op de Bosuil

Maandag 02 april 2018 - 16:20   I

Play-off 2 kan ook plezant zijn. Dat bewezen Antwerp en KV Oostende vanmiddag. Beide ploegen gingen vol voor de overwinning en gaven onderweg ook wat cadeautjes uit op paasmaandag. Het resulteerde wel in een 3-3 gelijkspel, waarmee alles groep B op een zakdoek blijft. Enkel Lokeren kon winnen.

De eerste helft begon nog rustig met een doelpuntje aan elke kant. Joseph Akpala bracht de bezoekers tegen de gang van het spel in op voorsprong, maar nog voor de rust kon Laurent Mendy de thuisploeg op gelijke hoogte brengen vanop de stip.

Na de rust ontplofte de wedstrijd helemaal. Op acht minuten tijd kregen we drie doelpunten gepresenteerd op de Bosuil. Zivkovic bracht de bezoekers eerst opnieuw op voorsprong, maar Ardaiz en Owusu brachten de thuisploeg al snel op voorsprong. De Bosuil genoot van play-off 2 en het was nog niet gedaan.

Ghandri ging aan Zivkovic hangen en kreeg zijn tweede gele kaart. Daarmee bracht hij Antwerp in de problemen en in de slotfase werd het genadeloos afgestraft. Zinho Gano knalde een strafschoop knap binnen en Bolat was kansloos.

Poll: Wint een van deze twee ploegen play-off 2?