Albert: "Dat heeft Anderlecht gedaan en kan geen enkele Belgische club evenaren"

Albert:
Woensdag 26 oktober 2016 - 17:45   I   door Redactie

RSC Anderlecht krijgt weer veel kritiek. Het verloor tegen Club Brugge afgelopen weekend en vooral Nicolae Stanciu is kop van Jut. De topaankoop presteert ondermaats. Een andere speler maakt wel indruk op Philippe Albert.

Het gaat om Sofiane Hanni. Albert apprecieert vooral dat de aanvoerder geen 'smeerlapje' is. "Op Anderlecht worden ze niet wild van dat type aanvoerders. In het verleden droegen spelers als Frankie Vercauteren en Robbie Rensenbrink de kapiteinsband, spelers met een surplus aan technische bagage. Hanni past in dat rijtje", klinkt het bij Albert in Sport/Voetbalmagazine. 

"Anderlecht heeft een imago opgebouwd in het buitenland, dat geen enkele andere Belgische club kan evenaren, en dat mogen ze niet zomaar te grabbel gooien. Laat Hanni dus maar zijn gang gaan. Hij is zoals hij is: een goede gast, die de tegenstander respecteert, nooit zaagt en geen show verkoopt. Hij weet dat hij meer kwaliteiten heeft dan andere, maar hij loopt er niet mee te koop."

TAGS  I  Philippe Albert  I   Nieuws  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Genk  I   Standard  I   Sofiane Hanni

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024