Kara steekt Anderlecht een mes in de rug

Kara steekt Anderlecht een mes in de rug
Dinsdag 03 april 2018 - 06:17   I   door Redactie

Anderlecht hoopt nog een beroep te kunnen doen op Kara Mbodji in de play-offs. De Senegalees wordt gemist in de defensie. Zelf denkt hij daar echter anders over. Kara zit al met zijn focus op het WK en een transfer. Niet meer op Anderlecht dus. Kara liet zich zonder medeweten van de club opereren.

Al jaren sukkelt Kara met de knie. Daardoor liep hij enkele malen een transfer naar de Premier League mis. Hij ging raad vragen aan de gereputeerde Spaanse dokter Ramon Cugat. Die gaf hem de raad - met het WK in het achterhoofd - om een ingreep te ondergaan. Kara hapte toe, zonder overleg met Anderlecht.

Aanvankelijk werd nog gedacht dat hij makkelijk de start van Play-off 1 zou halen, maar de revalidatie verloopt moeizaam. Zelf is Kara niet gehaast. Hij hoeft niet meer in actie te komen bij Anderlecht en richt zich vooral op het WK in Rusland. De verwachting is nu dat hij in de loop van mei zijn rentree kan vieren. 

WK

Kara wil die laatste duels puur gebruken om ritme op te doen met het oog op het WK. Hij heeft immers al drie maanden niet meer tegen een bal getrapt. Anderlecht moet dus niet rekenen dat hij zijn leven zal geven om een doelpunt te verhinderen. Hij is zonder goede prestaties immers ook al zeker van een WK-selectie.

Poll: Vindt u dit kunnen van Kara?

TAGS  I  Anderlecht  I   Kara

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024