Opvallende terugkeer van Odjidja én Engels?

Opvallende terugkeer van Odjidja én Engels?
Dinsdag 03 april 2018 - 07:43   I   door Redactie

Er spelen heel wat Belgen bij Olympiakos dit seizoen. Net nu zal de Griekse club voor het eerst in zeven jaar de titel wellicht niet pakken. Het zorgt voor de nodige nervositeit in Athene. Ook enkele Belgen delen in de klappen.

Zo zou Vadis Odjidja naar de B-kern zijn verwezen omdat hij niet fanatiek genoeg zou trainen. In zijn entourage worden die berichten ontkend. Feit is wel dat Vadis niet gelukkig is bij Olympiakos en er graag wil vertrekken. Hij speelde in België al bij Anderlecht en Club Brugge. Anderlecht toonde eerder al belangstelling.

Daarnaast zou ook Björn Engels op een zijspoor zijn geraakt. De voormalige verdediger van Club Brugge was enkele jaren geleden nog het grote, aanstormende talent. Dat stokt nu allemaal een beetje bij hem. Ook hij kan misschien beter even terugkeren naar België.

Ook Silvio Proto, Guillaume Gillet en Kevin Mirallas komen uit voor Olympiakos. Van Mirallas werd er bij zijn terugkeer naar Griekenland ook veel meer verwacht. Mogelijk houdt voorzitter Maniakis na dit seizoen een grote schoonmaak bij de club.

Poll: Zou u Vadis en Engels graag zien terugkeren?

TAGS  I  Vadis  I   Olympiakos  I   Proto  I   Gillet  I   Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024