Coucke overweegt Vanhaezebrouck te ontslaan

Coucke overweegt Vanhaezebrouck te ontslaan
Dinsdag 03 april 2018 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht is er niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd in Play-off 1 te winnen. De regerende landskampioen ging de boot in tegen AA Gent. Paars-wit heeft simpelweg te weinig kwaliteit, zo stelt Het Laatste Nieuws. Tegelijkertijd vreest de krant dat Hein Vanhaezebrouck zal afgerekend worden door Marc Coucke. Dat gerucht weerklinkt overigens steeds luider.

Coucke en Vanhaezebrouck zouden geen al te beste vrienden zijn. De nieuwe voorzitter van Anderlecht zou in zijn achterhoofd met het idee spelen om Hein te vervangen na dit seizoen. Als de resultaten tegenvallen, heeft hij alvast het perfecte excuus.

"We moeten absoluut bij de eerste twee eindigen om zo Champions League te kunnen spelen", sprak voorzitter Marc Coucke afgelopen week tijdens een supportersbijeenkomst. Wie is de slimmerik, of beter de dommerik, die Coucke overtuigde dat Anderlecht de kwaliteit heeft om die ambitie zomaar waar te maken?", vraagt HLN zich af. 

"Club Brugge, AA Gent en zelfs Standard hebben op dit moment een betere kern. We mogen hopen dat Couckes boude uitspraak niet zomaar als een gratuit alibi gebruikt is om daarna Hein Vanhaezebrouck erop af te rekenen, zoals her en der in de wandelgangen van ons voetbal wordt gesuggereerd."

"Anderlechts beste man was eens te meer de keeper. In plaats van te twijfelen aan de trainer zou de tandem Luc Devroe & Marc Coucke beter tijd stoppen in onderhandelingen om Matz Sels definitief over te nemen van Newcastle. Hou u zinvol bezig."

Poll: Moet Vanhaezebrouck ontslagen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024