"Refs moeten Anderlecht en Vanhaezebrouck strenger aanpakken"

Dinsdag 03 april 2018 - 10:18   I   door Redactie

Serge Gumienny uit felle kritiek op Anderlecht. De oud-scheidsrechter vond het gedrag van paars-wit tijdens de wedstrijd tegen AA Gent erg storend. Hij haalt onder meer uit naar Hein Vanhaezebrouck, die een dubieuze rol speelde.

“Lardot floot op Anderlecht goed, maar ik vond de mentaliteit van de Anderlecht-spelers en -staf storend. Constant mekkeren. Hein Vanhaezebrouck zou ik de volgende weken strenger aanpakken. Hij blijft voortdurend met de armen zwaaien", aldus Gumienny

"Zondag beging een van zijn spelers vlak voor zijn neus een duidelijke trekfout, die terecht met geel werd bestraft. Toch sprong daar tien man recht, met Vanhaezebrouck op kop. Daarnaast zag ik dat er twee keer ostentatief werd gevraagd naar de VAR. Daarvoor werd geen geel gegeven, terwijl dat de afspraak was. Ik zou dat toch doen, want andere spelers zien dat ook.”

Er was wellicht ook frustratie mee gemoeid bij Anderlecht. Het liep niet bij paars-wit en er werd met 0-2 verloren tegen een veel sterker AA Gent. Het worden nog erg moeilijke play-offs voor de Brusselaars. Dat is nu al duidelijk.

Poll: Vindt u ook dat Vanhaezebrouck strenger moet aangepakt worden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Gumienny  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024