Sinan Bolat erg scherp voor ploegmaats: "Dat is bijzonder pijnlijk"

Sinan Bolat erg scherp voor ploegmaats:
Dinsdag 03 april 2018 - 12:01   I  

Antwerp en KV Oostende hebben die weekend voor wat spektakel gezorgd op de Bosuil. Het werd maar liefst 3-3 na een onderhoudende wedstrijd, al moet het verschrikkelijk geweest zijn om in het doel te staan bij beide ploegen. Drie doelpunten tegen, je zou je voor minder slecht voelen na een wedstrijd.

Ook Sinan Bolat baalde na de wedstrijd als een stekker. Hij moest zich drie keer omdraaien en kon er zelf bijzonder weinig aan doen. Het was twee keer erg slecht verdedigen en ook die penalty was eigenlijk niet nodig. Bolat was na afloop van de wedstrijd dan ook erg scherp voor zijn ploeggenoten.

“Dat we hier vandaag de drie punten niet pakken, hebben we alleen maar aan onszelf te wijten. We slikken veel te makkelijk drie tegengoals. Onnodig en pijnlijk om op die manier de drie punten uit handen te geven. Zeker nadat we zelf waren teruggekomen na een achterstand. Je kan wel eens één keer zo'n tegengoal slikken, maar geen twee of drie. Dat zorgt voor veel frustratie. De oorzaak? Concentratieverlies. En een dosis pech", aldus Bolat volgens Gazet van Antwerpen.

Europees voetbal

De doelman van Antwerp blijft wel positief en ambitieus, want hij wil maar al te graag Europa in met Antwerp. Dat mag nog steeds niet anders zijn. “We willen zoveel mogelijk wedstrijden winnen en een gooi doen naar die eerste plaats om te proberen Europees voetbal te forceren. De inzet mag nu niet anders zijn dan in een wedstrijd in Play-Off 1. Hopelijk kunnen we in de volgende wedstrijden dezelfde inzet als vandaag tonen.”

Poll: Haalt Antwerp Europees voetbal?

TAGS  I  Antwerp  I   Bolat  I   KV Oostende

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024