'PSG schakelt versnelling hoger voor Rode Duivel: 11,5 miljoen per jaar'

'PSG schakelt versnelling hoger voor Rode Duivel: 11,5 miljoen per jaar'
Dinsdag 03 april 2018 - 14:16   I  

De Rode Duivels zijn tegenwoordig gewild over de hele wereld. Het merendeel van de Duivels spelen in Engeland, maar daar komt stilaan verandering in. Veel 'Engelse' Duivels flirten namelijk met een transfer naar het buitenland. Zo is Fellaini binnenkort einde contract en is ook de toekomst van Hazard en Courtois onzeker. Zij zouden naar Real Madrid kunnen.

Ook Toby Alderweireld lijkt stilaan Tottenham te gaan verlaten. Hij vindt geen akkoord met de club, want de Spurs hebben strenge beperkingen op het gebied van lonen die ze liever niet willen verbreken. Daardoor lijkt Alderweireld komende zomer te gaan vertrekken.

Alderweireld kan rekenen op heel wat interesse uit Engeland zelf, maar ook het Franse PSG flirt met de Rode Duivel. Dat liet Het Nieuwsblad eerder al weten. De Fransen zijn in de Ligue 1 op weg naar een nieuwe landstitel, maar zouden in het tussenseizoen maar wat graag hun verdedigende compartiment versterken. Centraal achterin is de spoeling dun: Marquinhos en Thiago Silva zijn de enige twee toppers.

11,5 miljoen per jaar

Tottenham beschikt over een eenzijdige clausule waarmee het het contract van Alderweireld kan verlengen tot de zomer van 2020. Als de clubleiding dat doet, schiet het wel in de eigen voet. Met die contractverlenging gaat immers een gelimiteerde afkoopsom van 28 miljoen euro samen. En zo zou Alderweireld een koopje worden.

Een koopje, waardoor PSG ook wat speling krijgt met zijn loon. Volgens het Engelse Daily Mail zou PSG Alderweireld willen verleiden met hem maar liefst 11,5 miljoen euro per jaar aan te bieden. Een fenomenaal bedrag waarmee hij pakken meer zal verdienen dan hij momenteel doet bij Tottenham.

Poll: Zal Alderweireld nu voor een avontuur in Frankrijk kiezen?

TAGS  I  Alderweireld  I   Rode Duivels  I   PSG  I   Tottenham

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024