Anthuenis haalt uit naar Anderlecht: "Los dat toch gewoon op!"

Anthuenis haalt uit naar Anderlecht:
Dinsdag 03 april 2018 - 18:20   I   door Fabian Morren

Aimé Anthuenis vindt het onbegrijpelijk dat er nog steeds geen sprake is van Olivier Deschacht bij Anderlecht. De resultaten zijn niet goed en de routinier zit nog steeds te verkommeren in de B-kern. Een situatie die volgens de ex-coach van Anderlecht dringend zou moeten worden opgelost.

"Anderlecht kreeg enkele mooie kansen om te scoren, denk maar aan die kans van Morioka, maar betaalde die missers cash. Wat ik niet begrijp is de beslissing om Obradovic linksback te zetten. Hij is verdedigend, zeker man tegen man, niet goed. Voor mij is hij meer een middenvelder. De snelle aanvallers van Gent, zoals Kalu, maakten daar optimaal gebruik van", aldus Anthuenis.

Vreemd

"Obradovic werd regelmatig als een standbeeld achtergelaten. Dan zit je daar met een beschikbare Deschacht, die een niveau beter is op dat vlak. Ik snap niet dat ze hem niet gewoon een boete geven en laten spelen. Los dat probleem toch op. Zo’n spelers heb je in deze fase van de competitie nodig, zeker als je al belangrijke pionnen mist. Het blijft vreemd."

Poll: Moet Deschacht terug zijn kans krijgen in de A-kern?

TAGS  I  Anthuenis  I   Anderlecht  I   Deschacht

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022