'Club-speler presteert zwak omdat hij met contractverlenging in hoofd zit'

'Club-speler presteert zwak omdat hij met contractverlenging in hoofd zit'
Dinsdag 03 april 2018 - 23:10   I  

Gisteren kon Club Brugge goed beginnen aan play-off I door een late treffer van Lior Refaelov. Toch speelde Club Brugge niet zijn beste partij van het jaar. Heel wat spelers bleven onder hun niveau. Zo speelde Vanaken niet zijn beste wedstrijd en gaven ook de flanken, Cools en Limbombe, niet thuis.

Het Nieuwsblad beoordeelde beide spelers, maar veel indruk maakten ze niet. Beide spelers kregen slechts een 5/10. Enkel Diaby (4/10) deed slechter. Limbombe had een moeilijke avond tegen Clinton Mata, die een sterke wedstrijd speelde. Hij kon dan ook weinig forceren en flitsen.

Cools zat volgens Het Nieuwsblad dan weer met zijn hoofd bij zijn contractverlenging. Leek soms wat met hoofd in de wolken te lopen na zijn contractverlenging. Cools kreeg overigens nog een prima kans na een lage voorzet van Limbombe, maar de jeugdinternational plaatste de bal met zijn mindere linkere over en naast.

Bijgetekend tot 2021

Cools tekende nog maar net bij tot 2021. “Ik ben enorm blij dat ik twee extra seizoenen bij m’n favoriete Club kan blijven. Spelen voor Club was een jongensdroom. De stappen die ik de voorbije jaren kon zetten als speler maar ook als persoon heb ik te danken aan Club", aldus Cools op de website van blauw-zwart. "Het is mooi dat mijn ontwikkeling beloond wordt met een contractverlenging. Kers op de taart zou natuurlijk een nieuwe titel zijn, daar gaan we samen met heel het team voor!"

"Zeer tevreden"

Algemeen manager Vincent Mannaert: "We zijn zeer tevreden over de evolutie die Dion doorgemaakt heeft. Toen Dion overkwam van OH Leuven waren we overtuigd van zijn potentieel, maar het blijft altijd afwachten of een speler het hogere niveau effectief oppikt. Dion heeft zich in de ploeg geknokt en bewijst dit seizoen dat hij zijn plaats bij Club Brugge waard is. Dat toont hij ook bij de nationale beloften.”

 

Poll: Denkt u dat zijn contractverlenging hem parten speelde?

TAGS  I  Club Brugge  I   Cools

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024