'Preud'homme zit niet stil en realiseert al 3 (!) transfers bij Standard'

'Preud'homme zit niet stil en realiseert al 3 (!) transfers bij Standard'
Woensdag 04 april 2018 - 06:35   I  

Het ziet er steeds meer naar uit dat Michel Preud’homme volgend seizoen bij zijn oude liefde Standard aan het roer staat. Oude liefde roest niet en Preud’homme zou gecharmeerd zijn door het voorstel van voorzitter Bruno Venanzi. Meer zelfs: achter de schermen is MPH zelfs al bezig met het samenstellen van zijn technische staf.

Het Nieuwsblad weet dat Preud’homme niet alleen Emilio Ferrera (RSC Anderlecht), maar ook Marc Grosjean (Union Saint-Gilloise) én Jan Van Steenberghe (ex-Club Brugge) wil meenemen naar Standard. Preud’homme staat erom bekend veel waarde en aandacht te hechten aan een sterke entourage, en dat zou dus bij Standard niet anders zijn.

Op Sclessin zou de gewezen succestrainer van Club Brugge overigens manager naar Engels model worden, waardoor hij het meeste veldwerk zou willen overlaten aan zijn assistenten. In dat opzicht is het dan ook belangrijk om enkele mannen met ervaring als hoofdtrainer mee te nemen.

Grosjean is momenteel nog aan de slag als trainer van 1B-club Union, maar zou voor een lage afkoopsom weg kunnen. Hij werkte eerder al met Preud’homme en Ferrera samen bij Al-Shabab. Van Steenberghe is dan weer een vrij man, nadat hij eerder dit seizoen opstapte bij Club Brugge. Hij assisteerde Preud’homme eerder al bij AA Gent en Club Brugge.

Terugzetting voor Deflandre

Door de komst van zowel Preud'homme, Ferrera, Grosjean als Van Steenberghe, zou huidig assistent Eric Deflandre worden teruggezet naar de beloften. Luigi Pieroni zou de club dan weer verlaten.

Poll: Zou dit een goede technische staf zijn?

TAGS  I  Preud'homme  I   Standard  I   Club Brugge  I   Union  I   Anderlecht  I   Grosjean  I   Van Steenberghe  I   Ferrera  I   Deflandre  I   Pieroni

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024