‘Anderlecht deelt nieuwe slag uit aan Deschacht, die drastisch besluit neemt’

‘Anderlecht deelt nieuwe slag uit aan Deschacht, die drastisch besluit neemt’
Woensdag 04 april 2018 - 06:52   I  

Olivier Deschacht is inmiddels 37, maar al een tijdje niet meer welkom bij het eerste elftal van RSC Anderlecht. Trainer Hein Vanhaezebrouck zette zijn meest ervaren pion een tijdje geleden terug naar de beloften omwille van een negatieve houding.

De voorbije weken kwam Deschacht regelmatig in actie bij het tweede elftal van Anderlecht, maar het is goed mogelijk dat de verdediger ook zijn laatste wedstrijd voor de beloften heeft gespeeld. Gisteren (dinsdag, nvdr.) tegen Genk was er alvast geen spoor van Deschacht.

De verdediger was of is niet geblesseerd, geschorst of ongemotiveerd. Met beloftentrainer Emilio Ferrera werd afgesproken dat Deschacht niet meer met de jeugd zal aantreden om geen talentvolle jongeren te blokkeren. Abdoul Karim Danté en Hannes Delcroix, net terug fit, moeten voluit hun kans krijgen bij Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Dat Deschacht nu zelfs niet meer in actie mag komen bij het B-elftal, is een duidelijk signaal van Anderlecht. Het lijkt in de verste verte niet meer op zijn clubicoon te rekenen. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat Deschacht het na afloop van dit seizoen dan ook voor bekeken houdt.

Poll: Zou Deschacht een nieuwe kans moeten krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024