Er moet Weiler iets van het hart over Anderlecht

Er moet Weiler iets van het hart over Anderlecht
Woensdag 04 april 2018 - 08:38   I  

René Weiler maakte RSC Anderlecht vorig seizoen kampioen. Dit seizoen nekt het countervoetbal dat de Zwitserse trainer hanteerde hem volledig. In een zeldzaam interview kwam Weiler nu kort terug op zijn periode bij paars-wit.

“Ik had mijn ontslag niet voor mogelijk gehouden. In april was ik nog met mijn familie ingetrokken in een mooiere woning", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Weiler, die op de Zwitserse TV een interview gaf. Over zijn ontslag wilde Weiler niet al te veel kwijt. “Ik weet dat het spannend zou zijn als ik me zou uitspreken, maar dat doe ik niet. Misschien dat ik binnen enkele jaren wel spannende verhalen zal vertellen, die ik op het veld en erbuiten heb gezien.”

Wat Weiler nu gaat doen, is nog niet duidelijk. Hij werd al in verband gebracht met een terugkeer naar Duitsland, maar kijkt nog even de kat uit de boom. “Ik wil misschien wel in het voetbal blijven. Maar dan wel als deel van een plan, in een club waarin men graag samenwerkt", deelde de Zwitser nog een ferme sneer uit aan Anderlecht.

Poll: Had Weiler langer trainer van Anderlecht moeten blijven?

TAGS  I  Weiler  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024