Iederéén zegt hetzelfde na glansprestatie en wereldgoal Ronaldo

Iederéén zegt hetzelfde na glansprestatie en wereldgoal Ronaldo
Woensdag 04 april 2018 - 09:00   I  

Real Madrid staat alweer met anderhalf been in de halve finales van de Champions League. De regerende winnaar van het kampioenenbal won dinsdagavond met 0-3 op het veld van Juventus, en daar zat sterspeler Cristiano Ronaldo voor iets tussen. De Portugees scoorde twee keer, en de laatste goal was er één om duimen en vingers bij af te likken.

Ronaldo liet Gianluigi Buffon kansloos met een fabelachtige omhaal. CR7 is inmiddels 33 jaar oud, maar toch is hij nog steeds niet af te stoppen. Een dag na de glansprestatie krijgt Ronaldo dan ook lof uit alle hoeken.

“Op een andere planeet”, kopte de toonaangevende Franse Sportkrant L’Équipe op woensdag. Tuttosport volgt de Fransen met “Altro Planeta”, wat eveneens zoveel wil zeggen als “Van een andere planeet.” “Van welke planeet komt hij?”, zo staat er te lezen bij de Spaanse krant AS. De Italiaanse Gazzetta dello Sport koos voor “CRWOW!”

Bij de Portugese krant A Bola steken ze hun liefde voor hun landgenoot niet onder stoelen of banken: “Hij is de beste”, klinkt het kort en bondig. Het Italiaanse Libero tot slot, pakte uit met “Juventus nam het op tegen een marsman.”

Poll: Is Ronaldo de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024