‘KVO neemt opmerkelijk besluit over Berrier, JPL-club ligt op de loer’

‘KVO neemt opmerkelijk besluit over Berrier, JPL-club ligt op de loer’
Woensdag 04 april 2018 - 09:21   I  

Het botste dit seizoen al meer dan één keer tussen KV Oostende en Franck Berrier. Nu het einde van het seizoen nadert, lijkt er een definitieve breuk tussen beide partijen in de maak. Opmerkelijk: van kersvers sportief directeur mag Berrier zelfs gratis en voor niets beschikken.

Het Nieuwsblad weet dat Broos al enkele individuele gesprekken achter de rug heeft. Zo sprak hij onder meer al met trainer Adnan Custovic, maar ook met spelers zoals Berrier. De 34-jarige spelmaker kreeg meteen een duidelijke boodschap te horen: ondanks een doorlopend contract tot volgende zomer ziet KVO geen toekomst meer in hem.

Berrier moét dus weg en mag zelfs transfervrij naar een andere club. Oostende zal de ervaren rot, in tegenstelling tot eerder op het seizoen, niet meer tegenhouden. Bij het KVO-bestuur zijn ze overigens van mening dat Berrier geen speelminuten meer moet krijgen in play-off 2, maar dat jonge talenten hun kans moeten krijgen. Custovic volgt zijn bestuur niet helemaal in die redenering. De Bosniër moet zich bewijzen en stelt dan ook zijn sterkst mogelijke ploeg op. Zo mocht Berrier tegen Antwerp invallen.

Waar de toekomst van Berrier ligt, is voorlopig niet duidelijk. Cercle Brugge zou een oogje hebben op de Fransman, al twijfelen ze bij De Vereniging steeds meer aan het nukkige karakter van Berrier.

Poll: Kan Berrier een meerwaarde zijn voor Cercle Brugge?

TAGS  I  Berrier  I   KV Oostende  I   Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024