Verheyen kan ogen niet geloven van Ronaldo: "Dat is fenomenaal!"

Verheyen kan ogen niet geloven van Ronaldo:
Woensdag 04 april 2018 - 11:00   I  

Gisteren verbaasde Cristiano Ronaldo iedereen met een magistrale omhaal. Zelfs de Juventus-fans konden het niet geloven en gaven Ronaldo een staande ovatie. Normaal wordt de Portugees elke keer uitgefloten als hij ergens schittert, dus ook voor hem was het een aangename verandering.

Gert Verheyen, commentator voor Proximus Sports, zat in het stadion toen Ronaldo uitpakte met zijn klasseflits. Een prachtig moment volgens de ex-speler van Club Brugge, die niet kon geloven wat hij zag. Verheyen was dan ook vol lof over de Portugees.

"Ik had toch één of twee seconden nodig om te beseffen of het wel waar was wat ik net gezien had. Dat was bij de mensen in het stadion ook. Iedereen begon te applaudisseren, ook aan de Juventus-kant. Ook omdat het een fase was waar Ronaldo eerst zelf al werk had moeten doen. Na de kans voor Vazquez moest hij opnieuw positie innemen. Om dan zo te scoren, zo perfect en zo gracieus: dat is fenomenaal. Iedereen schrok van wat ze zagen, omdat het niet iets is dat je alle dagen ziet. Zeker niet op die manier uitgevoerd. Je moet het even laten bezinken", aldus Verheyen volgens Sporza.

Indrukwekkend middenveld

Verheyen was ook vol lof over het middenveld van Real Madrid, dat een ijzersterke wedstrijd speelde. Toch kan Real altijd rekenen op die flitsen van Ronaldo en alleen hij en Lionel Messi hebben zo een invloed op het spel. Zij steken er volgens Verheyen met kop en schouders bovenuit.

"Het middenveld van Real is fantastisch maar je hebt ook iemand nodig in de zestien die zo dodelijk is. En niemand is dat op dezelfde manier als Ronaldo. Buiten Messi natuurlijk. Dat zijn er twee die er voor altijd hoog bovenuit zullen steken."

Real tegen City?

De terugwedstrijd is nu eigenlijk al overbodig, dus kon Gert Verheyen alvast eens vooruitblikken naar de halve finale. Verheyen droomt stiekem van een confrontatie tussen Real en Man City, dat onder Pep Guardiola heerlijk voetbal op de mat brengt.

"In mijn ogen enkel Manchester City en Barcelona", zegt Verheyen. "Manchester City tegen Real, dat zou ik graag zien. Of het nu in de halve finales of de finale is. Door Pep Guardiola is het eigenlijk Barcelona in het shirt van City. Maar City heeft wel nog werk natuurlijk, Real heeft z'n job al gedaan in de kwartfinales."

Poll: Is dit nu al het doelpunt van het jaar?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Verheyen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024