'Spelers Anderlecht keren zich tegen Hein Vanhaezebrouck'

'Spelers Anderlecht keren zich tegen Hein Vanhaezebrouck'
Woensdag 04 april 2018 - 15:00   I  

Vanhaezebrouck heeft het moeilijk bij Anderlecht. Er werd veel verwacht van de topcoach, maar momenteel gaat hij mee ten onder met paars-wit. Er staat nog steeds geen ploeg op het veld en ook naast het veld lijkt Anderlecht niet op de gedroomde vriendengroep die na de training elkaars vriendenboekje invullen.

Het Nieuwsblad beoordeelde Vanhaezebrouck op enkele criteria en op 'communicatie' is  Vanhaezebrouck met een 8/20 gebuisd. Vanhaezebrouck zegt wat hij denkt, zowel tegen de mensen van de club als tegen de media. Dat kan soms wel eens botsen met mensen binnen de club en met de spelers. Volgens Het Nieuwsblad moet Vanhaezebrouck dan ook gaan oplossen dat de spelers zich niet tegen hem gaan keren als hij zich zo negatief blijft uitlaten.

Hein is geen trainer die zomaar knikt tegen zijn voorzitter en neemt risico's. Dat doet hij ook met zijn communicatie naar zijn spelers toe. Na de match tegen Gent brak hij weer zijn invallersbank af, terwijl hij geen spelers op overschot heeft. En ook zijn basisspelers nam hij al eens publiekelijk op de korrel. Zo erg zelfs dat sommige spelers achteraf vroegen om zijn commentaar wat meer binnenskamers te houden.

Niet zeker van zijn job

De gedroomde trainer is volgens de krant dan ook niet meer volledig zeker van zijn job. De komst van Coucke heeft voor heel wat onzekerheid gezorgd bij de club, dus ook Vanhaezebrouck -de droomcoach van Vanden Stock en Van Holsbeeck- is niet meer zeker van zijn job.

Er heerst al genoeg onzekerheid op Anderlecht. Nu paars-wit een nieuwe voorzitter heeft, weten veel van de werknemers niet wat er met hen zal gebeuren. Dat weegt op de hele club. En ook Vanhaezebrouck is niet 100 procent zeker van zijn toekomst.

Poll: Moet Vanhaezebrouck zijn eigen spelers meer in bescherming nemen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024