Anderlecht komt met erg opvallend nieuws over Kara

Anderlecht komt met erg opvallend nieuws over Kara
Woensdag 04 april 2018 - 15:20   I  

Kara Mbodj zou helemaal niet met zijn hoofd bij Anderlecht zitten, maar wel bij het WK. De Senegalees zou er alles aan doen om fit te geraken voor het WK en zou de play-offs met Anderlecht niet belangrijk genoeg vinden. Hij zou zich ook zonder medeweten van Anderlecht laten opereren hebben. Dat waren toch de berichten die gisteren plots kwamen opduiken.

Anderlecht wil nu duidelijk komaf maken met die berichten, want volgens paars-wit gebeurde de operatie van Kara wel degelijk in overleg met Anderlecht. Daarnaast zou de Senegalees goed opgevolgd en begeleid worden door Anderlecht, in de hoop hem nog klaar te stomen voor play-off 1.

"Kara sukkelt al een paar jaar met de knie - dat is een publiek geheim. Net daarom hebben we, ondanks de kennis die we binnen Anderlecht en België bezitten, in alle openheid gesproken met Cugat. In overleg, ook met dokter Declerck, hebben we toen de knoop doorgehakt: een ingreep was de beste optie. Dat blijkt vandaag nog steeds de best mogelijke beslissing die we konden nemen", aldus Jochen De Coene, hoofd van de medische dienst van paars-wit in Het Laatste Nieuws.

"Helpen in de titelstrijd"

Volgens Coene werkt Kara dan ook keihard aan zijn revalidatie. Hij wil Anderlecht iets teruggeven voor de goede zorgen en dat is zijn steun tijdens play-off 1. Hij maakt trouwens bijzonder veel indruk tijdens zijn sessies.

"De inspanningen die hij levert, zijn indrukwekkend. Lieven (Maessschalck) belde me deze week: 'Kara is fenomenaal.' Er zijn weinigen die kunnen opbrengen wat Kara kan - Wasilewski na zijn verschrikkelijke blessure is de uitzondering. En weet je waarom hij dat doet? Kara wil ons iets teruggeven voor de goeie zorgen. Hij zit niet alleen met het WK in Rusland in zijn hoofd, maar wil ons helpen in de titelstrijd." 

Poll: Zien we Kara nog tijdens play-off 1?

TAGS  I  Kara  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024