Zulte Waregem neemt beslissing over Coopman

Zulte Waregem neemt beslissing over Coopman
Woensdag 04 april 2018 - 16:29   I  

Zulte Waregem huurt Sander Coopman voor het tweede opeenvolgende seizoen van Club Brugge. De aanvallende middenvelder is een vaste waarde onder Francky Dury, die de speler graag langer aan boord zou houden. Eén probleem: Coopman definitief naar het Regenboogstadion halen, blijkt niet meteen zo eenvoudig.

Volgens Sport/Voetbalmagazine behoort Coopman tot het kransje Zulte Waregem-spelers dat dit seizoen niet kon overtuigen of over een te hoge aankoopoptie beschikt. Essevee zal de speler dan ook laten terugkeren naar Club Brugge.

Het is evenwel maar de vraag of Coopman in de plannen van Club-trainer Ivan Leko past. Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen werkte Coopman de voorbereiding af bij blauw-zwart en maakte hij een goede beurt. De middenvelder mocht in het Jan Breydelstadion blijven, maar kreeg geen garanties op speelkansen. En dus koos Coopman eieren voor zijn geld en opteerde hij voor een nieuwe uitleenbeurt aan Zulte Waregem.

Dury: "Prijs van Coopman zal hoog liggen"

Het is dus niet uitgesloten dat Coopman volgend seizoen niet bij Zulte Waregem, niet bij Club Brugge, maar wel bij een andere club zit. Francky Dury liet zich een tijdje geleden al ontvallen Coopman te duur is voor Zulte Waregem. "We zouden Coopman volgend jaar definitief moeten kunnen binnenhalen, ja. Alleen zal zijn prijs hoog liggen", aldus Dury in Het Nieuwsblad.

Coopman vertelde dan weer dat hij al had horen waaien dat Essevee hem definitief wilde vastleggen. "Ik denk er soms aan. Al heb ik tot dusver nog niks gehoord over mijn situatie. Ik hoor waaien dat Zulte Waregem mij nog een seizoen zou willen houden, maar ik denk wellicht niet op huurbasis", zei Coopman in Het Laatste Nieuws.

Poll: Kan Coopman slagen bij Club Brugge?

TAGS  I  Coopman  I   Club Brugge  I   Zulte Waregem  I   Dury

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024