Na dit interview denk je plots hélemaal anders over Ronaldo (Video)

Na dit interview denk je plots hélemaal anders over Ronaldo (Video)
Woensdag 04 april 2018 - 18:46   I  

Cristiano Ronaldo kroonde zich dinsdagavond voor de zoveelste keer in zijn carrière tot man van de match. De Portugees hielp Real Madrid op het veld van Juventus met twee doelpunten aan een comfortabele 0-3-uitgangspositie, inclusief een wereldgoal.

Wie dacht dat Ronaldo na afloop van de wedstrijd hoog van de toren zou blazen en zijn eigen prestatie boven het teambelang zou plaatsen, kwam bedrogen uit. CR7 werd gedurende zijn carrière meermaals afgeschilderd als een egoïstische speler die niet meteen in de bovenste schuif ligt bij zijn ploegmakkers.

Ondanks de negatieve berichten over Ronaldo’s karakter is er nu toch al enkele jaren een evolutie aan de gang. De Portugese superster praat steeds minder over zichzelf en steeds meer over het team. Zelfs na zijn glansprestatie tegen Juventus én de geweldige omhaal waarmee hij uitpakte, minimaliseerde Ronaldo zijn eigen prestatie.

Voor de camera van het officiële Champions League-kanaal verscheen een ontzettend kalme en nuchtere Ronaldo. “Het was een geweldig doelpunt. Wat kan ik zeggen? Het is fantastisch. Ik had niet gedacht dat ik dat doelpunt zou maken. Maar laat het ons over de wedstrijd hebben. Het was een geweldige match. We scoorden drie keer tegen een sterk Juventus. We speelden goed en natuurlijk ben ik gelukkig. Ik heb de ploeg geholpen met twee doelpunten. Het was een geweldige avond.”

Klasse-reactie, Cristiano.

Poll: Is Ronaldo de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Juventus

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024